Unknown: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; Browser has a deprecated constructor in /home/m5notone/public_html/system/journal2/lib/Browser.php on line 37 Условия за доставка (5noto.net - Онлайн бутик за мъжки и дамски дрехи, очила, аксесоари и обувки.)

Условия за доставка


Всички Доставки се извършват в рамките на един - два работни дни след потвърждаване на поръчката чрез куриерска фирма “Еконт”. 
С нас доставките са надеждни и сигурни! Куриера Ви дава възможност да отворите пратката безплатно . Заплащате чак след като се уверите, че сте получили желания продукт.
Предлагаме доставки до всяка точка на България. 
Доставката се извършва чрез куриер, като транспортните разходи се поемат от купувача и са на стойност според тарифата на куриерската фирма. Всеки клиент ще получи допълнително известие за точната сума на доставка.
При доставка до точен адрес, моля проверявайте съдържанието на пратката и целостта на продукта в присъствието на куриера. За фиксиран час на доставка  се заплаща куриерска такса приоритет в размер на 2.50 лв.
Моля при регистрация прилагайте точен ваш адрес и телефон за връзка. ( изисква се от куриера, за да ви се достави пратката )
За доставки извън България, моля пишете ни към поръчката вашите точни координати за връзка.
Цена за доставка извън България - в зависимост от самата поръчка и адрес на доставка.